Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Talianska sexbomba šokovala v uliciach: Oblečená, a predsa nahá!

Claudia Romani Zobraziť galériu (7)
Claudia Romani (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Zbytočne sa obliekala! Claudia Romani (37) je zvyknutá na to, že chlapi obdivujú jej krivky. Pravidelne sa nimi pýši nielen na stránkach pánskych magazínov, ale aj pri rôznych príležitostiach. Modelka a playmate si pred pár dňami vyšla do ulíc nahodená v poriadne odvážnych šatách, vďaka ktorým mnohým okoloidúcim zlepšila náladu.

Claudia Romani síce pochádza z Talianska, ale od roku 2010 žije v Amerike. Vďaka postavičke zaoblenej na tých správnych miestach a sexepílu sa pravidelne objavuje na stránkach pánskych magazínov a svoje miesto má aj v rôznych rebríčkoch najsexi žien sveta. 

Tmavovláska je svojmu imidžu sexbomby verná za každých okolností. Na jej instagramovom profile nájdete prevažne zábery, na ktorých je polonohá, prípadne nahodená v sexi outfite. 

Claudia ale rada predvádza svoj sexepíl aj počas všedného dňa. Nedávno sa zjavila v uliciach odetá v čipkovaných šatách, pod ktorými jej bolo zreteľne vidno spodnú bielizeň. Okoloidúci sa za talianskou sexbombou s nadšením otáčali a mnohí si ju aj fotili. Nuž, a Claudia svoje nadšenie vôbec neskrývala. 

Claudia Romani vyšla do ulíc v takýchto odvážnych šatách.
Zobraziť galériu (7)
Claudia Romani vyšla do ulíc v takýchto odvážnych šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Claudia Romani sa rada pýši svojimi krivkami.
Zobraziť galériu (7)
Claudia Romani sa rada pýši svojimi krivkami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Claudia Romani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu