Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Priateľov je všetkým na smiech: Chúďa, TOTO je dôvod!

Courteney Cox Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak toto je nepríjemné! Courteney Cox (55) si srdcia mnohých fanúšikov získala účinkovaním v obľúbenom seriáli Priatelia. Podobne, ako mnohé herecké hviezdy, i ona je aktívna na sociálnych sieťach. V uplynulých dňoch tam zverejnila niečo, vďaka čomu je na smiech.

Toto by nepotešilo žiadnu ženu! Známu herečku Courteney Cox si mýlia s Caitlyn Jenner. Tá nielenže bola kedysi mužom, ale je tiež o 15 rokov staršia.

Všetko to spustila momentka, ktorú dal na web tmavovláskin kolega David Spade. Pod ňou sa kopili komentáre, v ktorých sa fanúšikovia zhodovali, že seriálová Monika akoby z oka vypadla bývalému olympionikovi Bruce Jennerovi. Ten bol síce trikrát ženatý a má 6 detí, ale podľa vlastných slov sa až v ženskom tele cíti konečne sám sebou.

Hoci Courteney nebola z týchto komentárov príliš nadšená, dokázala, že vie byť nad vecou. Spomínanú fotku sama zverejnila na instagrame, pridala koláž ich fotiek a priznala, že tú podobu tam teda vidí. Cox tak pobavila nielen svojich fanúšikov, ale napríklad aj kolegyňu a veľmi dobrú kamarátku Jennifer Aniston. 

Tátoo fotka to celé spustila.
Zobraziť galériu (9)
Tátoo fotka to celé spustila.  (Zdroj: Instagram)

Sú si tieto dve hviezdy podobné?
Zobraziť galériu (9)
Sú si tieto dve hviezdy podobné?  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courteney Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu