Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porotca z Talentu ako iný človek: TOTO s ním spravila drastická diéta!

Simon Cowell Zobraziť galériu (6)
Simon Cowell (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Vyplatilo sa to! Obávaný porotcovský kat Simon Cowell oslávi v októbri 60. narodeniny. Blížiace sa jubileum ho primälo k tomu, aby popracoval na svojom zdraví. Po dohode s odborníkmi urobil vo svojom stravovaní rázne zmeny. Dnes je o 10 kíl ľahší a táto zmena mu rozhodne svedčí. Čo vy na to?!

V uplynulých dňoch sa v Londýne konala párty, ktorú usporiadal hudobný a televízny producent Simon Cowell. Ten si pre pozvaných hostí pripravil menšie prekvapenie. Síce medzi nich zavítal vo svojom typickom outfite, avšak vyzeral ako iný človek. 

Za zmenu porotcovského kata môže drastická diéta, pri ktorej vynechal cukry, mäso, pšenicu a mliečne výrobky. „Prestal som jesť veľa vecí, ktoré by som nemal jesť. Cítim sa oveľa lepšie,” povedal nedávno na margo toho Simon, ktorý sa radil s odborníkmi. 

Zmena v stravovaní sa podpísala pod to, že porotca známy z rôznych televíznych šou schudol zhruba 10 kilogramov. Avšak nielen lepšia figúra a štíhlejšia tvár spôsobili, že Cowell vyzerá inak. Podľa medializovaných informácií má tiež nové zuby, ktoré hrdo ukazoval, keď sa usmieval na všetky strany. 

Takto vyzeral Simon Cowell koncom minulého roka.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Simon Cowell koncom minulého roka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá Simon Cowell v súčasnosti.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Simon Cowell v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Simon Cowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu