Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Talentový kat Simon Cowell: Nové schudnuté telo iba v šortkách a... parádny monokel!

Simon Cowell Zobraziť galériu (6)
Simon Cowell (Zdroj: Profimedia)

BARBADOS -Nie je žiadnym tajomstvom, že Simon Cowell tento rok podstúpil pomerne drastickú diétu. Teraz sa pochválil svojím novým telom na dovolenke na Barbadose. No okrem schudnutej postavy odhalil aj nepekný monokel.

Simon Cowell sa vraj radil s odborníkmi a potom odštartoval diétu, pri ktorej vynechal cukry, mäso, pšenicu a mliečne výrobky. „Prestal som jesť veľa vecí, ktoré by som nemal jesť. Cítim sa oveľa lepšie,” prezradil pred časom. V júli sa uvádzalo, že je o 10 kíl ľahší. 

Takto vyzeral Simon Cowell v novembri 2018
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Simon Cowell v novembri 2018  (Zdroj: profimedia.sk)

Zmenu bolo možné zaznamenať aj na spoločenských akciách v uplynulých mesiacoch. Simon zrazu pôsobil mladšie a v rámci obliekania štýlovejšie. 

Simon Cowell
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aktuálne však ukázal, ako to s jeho telom vyzerá pod šatami. V rámci dovolenky totiž väčšinu zo seba zhodil a na pláži sa ukázal iba v šortkách. A zmena je naozaj badateľná. Vidno, že mu zmizlo bruško a po 60-ke zrazu talentový kat vyzerá lepšie ako v uplynulých rokoch. 

Talentový kat Simon Cowell:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Cowell sa pri vode pohyboval so slnečnými okuliarmi na očiach. A ako sa v nestráženej chvíli ukázalo, nešlo len o povinný doplnok proti slnku. Simon totiž pod nimi ukrýva monokel. Modrinu si podľa Mailu spôsobil minulý mesiac nárazom do dverí po finále X Factoru: Celebrity. V nasledujúcej minisérii X Factor: Band mu ju údajne zakrývali mejkapom. 

Talentový kat Simon Cowell:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Simon Cowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu