Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tvorcovia Talentu zúria: Víťaz sa promenádoval s trofejou... Výsledok je známy mesiac pred vysielaním!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: ITV)

LONDÝN - Tak toto im veľmi nevyšlo! V utorok a v stredu prebehlo v Británii posledné nakrúcanie veľkého projektu, v ktorom z víťazov talentovej šou vzišiel jeden šampión. Ten bol svojím víťazstvom tak vyburcovaný, že sa s trofejou vybral pred štadión, kde sa nakrúcalo. A nezostal bez povšimnutia. Šou pritom pôjde do vysielania až o niekoľko týždňov.

Veľkou Britániou otriasa menší škandál. Tento týždeň sa donakrúcal veľký špeciál obľúbenej šou Británia má talent. Namiesto skvelého pocitu z dobre odvedenej práce sú však tvorcovia poriadne naštvaní. 

Víťaz sa totiž v eufórii vybral von pred miesto nakrúcania aj s trofejou. Ľuďom, čo sa pohybovali v okolí, tak bolo hneď jasné, kto vyhral. Dokonca sa objavili správy, že bol pri svojom víťaznom behu s pohárom aj odfotený.

Porotca a tvorca Simon Cowell
Zobraziť galériu (5)
Porotca a tvorca Simon Cowell  (Zdroj: SITA)

Šou má ísť do vysielania koncom augusta a diváci by sa mali výsledok dozvedieť až o mnoho týždňov neskôr. „Určite nepomohlo, že šampióni boli videní, ako sa s trofejou promenádujú pred štadiónom,” napísal na Twitter istý užívateľ. Ten rovno odporučil, aby  víťazom (použitie množného čísla v príspevku naznačuje, že môže ísť o skupinu) tento štatút dodatočne odňali a namiesto toho prisúdili prvé miesto tomu, kto skončil druhý.

O kauze informovalo mnoho anglických médií, tie sa však rozhodli byť solidárne s televíziou a meno neprezradili napriek tomu, že ho poznajú.

Porota britského Talentu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back together. @bgt Champions

Príspevok, ktorý zdieľa David Walliams (@dwalliams),

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu