Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Beyoncé na premiére v priesvitnej sukni: Fíha, malá dcéra tiež!

Beyoncé na premiére rozprávky Leví kráľ. Zobraziť galériu (14)
Beyoncé na premiére rozprávky Leví kráľ. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vydarená dvojica! V utorok podvečer sa konala premiéra rozprávky Leví kráľ, ktorá sa dočkala nového spracovania. Jednej z postáv prepožičala hlas speváčka Beyoncé (37), a tak nemohla na slávnostnom premietaní chýbať. Spoločnosť jej robila dcérka Blue Ivy (7) a obe poriadne zaujali výberom outfitu.

Keď sa na červenom koberci objaví speváčka Beyoncé, je o rozruch postarané. Inak tomu nebol ani na premiére rozprávky Leví kráľ. Slávna umelkyňa sa pri tej príležitosti predviedla v bohato zdobenom saku a tylovej sukni, ktorá odhaľovala jej nohy. Celkový dojem umocnili aj výrazné líčenie, nezvyčajný účes a masívne šperky. 

Zaujímavé je, že v podobnom duchu bol ladený i outfit speváčkinej dcéry Blue Ivy. Tá mala na sebe menej zdobené sako a rovnakú sukňu, ako jej slávna mama. Pod ňou mala oblečené čierne nohavice. Na červenom koberci bola prominentná dcérenka celkom suverénna a fotografom ochotne pózovala. 

Beyoncé
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Beyoncé
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)
 

Slávnostnej premiéry sa zúčastnili aj mnohé iné známe tváre. Za zmienku stojí, že viacerí stavili na outfit so zvieracou potlačou, aby s rozprávkou tematicky ladili. Šelmu zo seba urobili napríklad speváčky Meghan Trainor a LeAnn Rimes, či herec Seth Rogen. FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: BeyoncéBlue Ivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu