Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Exmanžel vojvodkyne Meghan sa oženil: Neuveríte, akú ženu si vzal!

Trevor Engelson bol prvým manželom vojvodkyne Meghan. Zobraziť galériu (5)
Trevor Engelson bol prvým manželom vojvodkyne Meghan. (Zdroj: Instagram)

MONTECITO - Úplne iná! Nie je tajomstvom, že vojvodkyňa Meghan (37) má za sebou jeden rozvod. Skôr, než sa stala manželkou princa Harryho, totiž sľubovala lásku a vernosť americkému režisérovi a producentovi Trevorovi Engelsonovi (42). Ten už tiež má po svojom boku novú ženu. Počas uplynulého víkendu sa totiž oženil s o 11 rokov mladšou dietologičkou Tracey Kurland. Pozrite sa, ako nevesta vyzerala!

Americká herečka Meghan Markle si vydajom za britského princa Harryho splnila sen. V uplynulých dňoch mu porodila synčeka Archieho a z úlohy matky je nadšená. Krásne chvíle je síce strpčujú škandalózne správy, podľa ktorých vraj otcom malého chlapčeka nie je Harry.

V médiách sa ale jej meno skloňuje aj v súvisosti s víkendovou svadbou jej bývalého manžela Trevora Engelsona. Filmový režisér a producent sa po necelom roku od zásnub oženil s dcérou bohatého bankára Stanfforda Kurlanda. 

Dvojica si povedala svoje "áno" na pláži Montecito v Kalifornii. Zaujímavé je, že i svadba Trevora s Meghan v roku 2011 sa konala na pláži. Avšak na Jamajke.

To je ale zrejme to jediné, čo majú Trevorove osudové ženy spoločné. Kým Meghan je tmavý typ, Tracey je blondínka a pri pohľade na jej svadobné šaty je pravdepodobné, že obľubuje výstrihy. Ženích očividne lovil v celkom iných vodách. Navyše, jeho aktuálna manželka sa živí ako dietologička, takže pôsobí mimo hereckej sféry, ktorej bola Meghan donedávna súčasťou.  

Exmanžel vojvodkyne Meghan - Trevor Engelson sa pred pár dňami oženil s bohatou dedičkou Tracey Kurland.
Zobraziť galériu (5)
Exmanžel vojvodkyne Meghan - Trevor Engelson sa pred pár dňami oženil s bohatou dedičkou Tracey Kurland.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Meghan MarkleTrevor Engelson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu