Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráľovská rodina čelí obrovskému škandálu: Harry vraj nie je otcom Meghaninho syna!

Meghan Markle a princ Harry so synom Archiem Zobraziť galériu (6)
Meghan Markle a princ Harry so synom Archiem (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prešiel týždeň, odkedy sa Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan Markle (37) stala prvýkrát mamou a na svet priviedla v poradí siedmeho nasledovníka kráľovského trónu. S princom Harrym (34) vybrali synovi meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor. A hoci sa mladší zo synov princa Charlesa (70) tešil z vlastného potomka, rodina teraz čelí škandálu. Archie údajne nie je Harryho!

Obrovský humbuk sa spustil okolo kráľovskej rodiny minulý týždeň v pondelok, keď Meghan Markle priviedla na svet prvého potomka princa Harryho. Princiatko sa narodilo v skorých ranných hodinách a hoci vojvodkyňa chcela rodiť doma, nebolo jej to dopriate. Kvôli tomu, že prenášala, zverila sa v záujme svojho zdravia a maličkého do rúk lekárov. Od prvých pôrodných bolestí bol Harry po boku svojej manželky a o 5:26 anglického času sa tešili z nových titulov, ktoré im pribudli – mama a otec.

Sussex Royal dali svetu minulý týždeň oficiálne stanovisko, že Meghan Markle a Princ Harry majú syna.
Zobraziť galériu (6)
Sussex Royal dali svetu minulý týždeň oficiálne stanovisko, že Meghan Markle a Princ Harry majú syna.  (Zdroj: Instagram sussexroyal)

Radosť z otcovstva však netrvala dlho a Britániou sa prehnal tajfún v podobe škandálu. Princ Harry totiž údajne nie je otcom malého Archieho. Ako býva zvykom v kráľovskej rodine, z plodovej vody sa dávajú robiť testy DNA. Tie aktuálne mali poukázať na to, že Meghan bola zrejme Vojvodovi zo Sussexu neverná.

Magazín Gossip Cop priniesol informáciu, ktorá zarazila nejedného Angličana či fanúšika kráľovskej rodiny. „Harry nie je otec,“ stálo na titulke magazínu. „Pár bol ohromený, keď sa dozvedeli, čo prezradil DNA test s použitím plodovej vody bežne robený kráľovským deťom, ktorý tvrdí, že ryšavec nie je otcom dieťaťa,“ tvrdí magazín Globe. Meghan a Harry však túto informáciu odmietajú.

Dva dni po pôrode predstavili Meghan a Harry svetu synčeka.
Zobraziť galériu (6)
Dva dni po pôrode predstavili Meghan a Harry svetu synčeka.  (Zdroj: TASR)

Bulvárny plátok Gossip Cop podporuje svoje tvrdenie tým, že princ Harry mal byť absolútne zdrvený, keď sa to dozvedel. Všetko šťastie a radosť, ktoré cítil pri narodení Archieho, malo okamžite zmiznúť. Vojvoda zo Sussexu mal údajne vybehnúť aj na pracovníka, ktorý testy priniesol: „To má byť nejaký chorý žart?“

Hovorí sa aj o ďalších testoch DNA, ktoré zasa mali Harryho otcovstvo potvrdiť. Je tak otázne, kde je skutočne pravda a či americký magazín len vytvoril senzáciu. Skepticky sa vraj k situácii mala stavať aj rodina.

Dostal meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor, z čoho sa všetci tešili. Teraz kráľovská rodina čelí škandálu s otcovstvom.
Zobraziť galériu (6)
Dostal meno Archie Harrison Mountbatten-Windsor, z čoho sa všetci tešili. Teraz kráľovská rodina čelí škandálu s otcovstvom.  (Zdroj: Instagram sussexroyal)

Ak by však aj prvé testy ukázali, že Archie nie je Harryho, niekde sa pokojne mohla stať chyba. No na mieste je otázka – prečo by z plodovej vody robili testy otcovstva a nie len tie bežné, ktoré majú potvrdiť zdravie dieťaťa? Koniec-koncov, aj o Harrym sa v minulosti pochybovalo, či je skutočne synom princa Charlesa. Kde je pravda, vie momentálne skutočne len kráľovská rodina. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan MarkleArchie Harrison Mountbattern-Windsor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu