Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zoznámte sa s najsexi babičkou sveta! Má veľké prsia a pretŕča sa nahá

Gina Stewart je najsexi babičkou sveta. Zobraziť galériu (8)
Gina Stewart je najsexi babičkou sveta. (Zdroj: Instagram)

AUSTRALIA - Nemá konkurenciu! Na instagrame sú vo veľkom sledované nielen hviezdy šoubiznisu, ale aj jedinci, ktorým sa podarilo nejako zaujať. K nim patri Austrálčanka Gina Stewart (48), ktorá samú seba vyhlásila za najsexi babičku sveta. Na jej profile však fotky s vnúčatkom nečakajte. Skôr sa pri pohľade na jej pikantné akty budet poriadne červenať.

Gina Stewart je štvornásobnou matkou a má už aj vnúča. Ani zrelší vek a status babičky ju však neodrádzajú od toho, čo robí najradšej. Pri pohľade na jej instagramový profil vám to bude hneď jasné. 48-ročná blondínka totiž najradšej pretŕča svoje nahé sexi krivky. 

V týchto dňoch má Gina hlavu v smútku. Instagram totiž zakázal pikantnú fotku, ktorou lákala priaznivcov na kúpu svojho kalendára. Ten nesie názov Almost Naked a silikónka chce výťažkom z predaja podporiť nadáciu na výskum rakoviny prsníka. Rozhodla sa tak preto, lebo s rovnakým ochorením bojovala jej matka. 

„Tak veľa žien po celom svete príde kvôli rakovine o svoje prsia. A tie sú súčasťou našej ženskosti. Ženské telo je krásne a nie je dôvod sa zaň hanbiť. Ženy sú krásne stvorenia,” reagovala v komentároch pri svojich príspevkoch Gina. 

Gina Stewart nemá s nahotou problém.
Zobraziť galériu (8)
Gina Stewart nemá s nahotou problém.  (Zdroj: Instagram)

Gina Stewart veľmi rada pretŕča svoje vnady.
Zobraziť galériu (8)
Gina Stewart veľmi rada pretŕča svoje vnady.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gina Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu