Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda Spice Girls kedysi a dnes: Stále je rovnako sladká! A ukázala aj svoje poklady

Spice Girls Zobraziť galériu (9)
Spice Girls (Zdroj: archív)

LONDÝN - Niektoré veci sa nemenia! A Emma Bunton (42), ktorú preslávilo pôsobenie v speváckej fomácii Spice Girls, je dôkazom. Nevinne a sladko pôsobiaca blondínka sa pred pár dňami ukázala v spoločnosti a pri pohľade na zábery môžu mať viacerí pocit, akoby zastavila čas.

Skupina Spice Girls bola fenoménom 90. rokov. Nečudo. Vytvorenie speváckej kapely z pätice talentovaných a imidžovo úplne odlišných dievčat bol skvelý nápad. Svoje miesto vo formácii mala aj Emma Bunton, ktorá bola známa tiež ako Baby Spice. 

Pre blondínku boli typické outfity pastelových farieb, sladký úsmev, lízatko v ústach, či roztopašné dva copy. Ak by ste čakali, že sa svojho imidžu s pribúdajúcimi rokmi zbaví, zostanete sklamaní. 

Emma pred pár dňami zavítala na premiéru rozprávky Hotel Transylvania 3: Strašidelná dovolenka a na očiach mala slnečné okuliare v tvare srdiečok. Na mnohých ľuďoch by takýto doplnok vyznel zvláštne, avšak na Baby Spice nám to akosi nevadí...

Kráske robil spoločnosť partner Jade Jones, s ktorým sú spolu už 18 rokov, a tiež synovia Beau a Tate. Emma sa nedávno vyjadrila, že by celkom uvítala ďalšie dieťatko.

Emma Bunton ako sladká Baby Spice.
Zobraziť galériu (9)
Emma Bunton ako sladká Baby Spice.  (Zdroj: youtube.com)

Emma Bunton s partnerom a svojimi dvoma pokladmi - synmi.
Zobraziť galériu (9)
Emma Bunton s partnerom a svojimi dvoma pokladmi - synmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Spice GirlsEmma Bunton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu