Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy herec sa očúral: Och, Josh, toto si na net fakt dávať nemusel!

Josh Brolin Zobraziť galériu (6)
Josh Brolin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Chváli sa všetkým! Herec Josh Brolin (50), známy napríklad z počinov Avengers, Deadpool, či Strážcovia galaxie, patrí k hviezdy, ktoré sú na sociálnych sieťach dosť aktívne. Pred pár dňami však fanúšikov dosť šokoval. Na instagrame sa totiž zveril s tým, že sa počúral.

Josh Brolin má dospelého syna a dcérku, ku ktorým čochvíľa pribudne tretie dieťa. To mu porodí aktuálna manželka Kathryn. Známy herec sa ňou nedávno pýšil v spoločnosti a pred pár dňami zverejnil aj video, na ktorom tancuje oblečená len v úsporných bikinách. 

Poriadny rozruch však vyvolal aj momentkou, na ktorej pózuje on sám, do pol pása vyzlečený a v mokrých šortkách. Fanúšikom pri tom oznamuje, že sa očúral. „Jedným z úžasných darov prírody je to, že keď dovršíte 50 rokov, náhle biologické zmeny majú vplyv aj na vašu sprchovaciu hlavicu. To, čo zvyklo byť intenzívnym prúdom záhradnej hadice sa zmenilo na viacsmerový postrekovač,” pripísal k momentke herec. 

Reakcie fanúšikov a verejnosti sú rôzne. Niektorí sú zhrození z toho, že sa o takú informáciu delí s celým svetom. Iným je sympatické, že takto vlastne podporil mnohých svojich rovesníkov a zároveň dal najavo, že aj on je len človek z mäsa a kostí.  

Josh Brolin sa očúral. A o túto info sa podelil s celým svetom.
Zobraziť galériu (6)
Josh Brolin sa očúral. A o túto info sa podelil s celým svetom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Josh Brolin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu