Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželka známeho herca pribrala: Aha, ako jej to pristane!

Josh Brolin s manželkou. Zobraziť galériu (7)
Josh Brolin s manželkou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pochválila sa guľatým bruškom! Herec Josh Brolin (50) žne úspechy nielen na filmovom plátne, ale aj v súkromí. Už čoskoro sa totiž stane trojnásobným otcom. Dieťatko mu porodí aktuálna manželka Kathryn. Dvojica sa pred pár dňami ukázala v spoločnosti a budúcej mamičke to ozaj pristalo.

Josh Brolin je známy z viacerých filmov. Spomenúť možno počiny Muži v čiernom, Sin City, Deadpool, Avengers, či Strážcovia Galaxie. V týchto dňoch malo premiéru aj pokračovanie akčnéhoo thrilleru Sicario, v ktorom stvárnil jednu z ústredných postáv. 

Hercovi robila na červenom koberci spoločnosť jeho atraktívna manželka Kathryn. Oblečená v bielych šatách pútala pozornosť najmä v oblasti bruška. Pod srdcom totiž rastie ich spoločné bábätko a blondínke to teda ozaj pristane.

V rozhovore pre Entertainment Tonight sa Brolin netajil tým, že sa veľmi teší. „Milujem deti a som rád, keď som nimi obklopený. Majú skvelú predstavivosť a je s nimi veľká sranda,” uviedol Josh. Ten má s prvou manželkou Alice Adair 30-ročného syna Trevora a 24-ročnú dcéru Eden. K nim by už čoskoro malo pribudnúť dievčatko. 

Manželka Josha Brolina - Kathryn je v radostnom očakávaní a s tehotenským bruškom jej to ozaj pristane.
Zobraziť galériu (7)
Manželka Josha Brolina - Kathryn je v radostnom očakávaní a s tehotenským bruškom jej to ozaj pristane.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Josh BrolinKathryn Boyd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu