Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi dcéru nafotili v bikinách: Pohľad na jej telo nikdy neomrzí!

Sofia Richie Zobraziť galériu (8)
Sofia Richie (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Jednoducho dokonalá! Taká je postava krásky menom Sofia Richie (21), ktorú verejnosť pozná skôr ako dcéru slávneho speváka Lionela Richieho (70). Príležitostná modelka si v uplynulých dňoch vybehla na pláž a paparazzi sa jej určite veľmi potešili.

Byť dcérou slávnych rodičov má svoje výhody. Predsalen, cesta do vôd šoubiznisu je v takomto prípade oveľa jednoduchšia. Svoje by o tom vedela hovoriť i Sofia Richie, ktorej mama Diane Alexander je módnou návrhárkou a otec Lionel Richie slávnym spevákom. 

Sofia sa môže pochváliť viacerými modelingovými úspechmi a predviedla sa už aj ako dizajnérka. Bulvár sa zaoberá i jej milostným životom. Kráska totiž skončila v rukách záletníka Scotta Disicka. A hoci ich vzťahu málokto dával dlhšiu životnosť, čochvíľa oslávia 3. výročie svojho vzťahu.   

Zaľúbenci sa v uplyulých dňoch objavili na pláži v Malibu, kde bulvárnych fotografov zaujala najmä mladá kráska. Na sebe totiž mala úsporné bikiny, ktoré odhaľovali jej sexi krivky. Radosť pozerať, čo poviete?

Sofia Richie sa môže pochváliť dokonalou figúrou.
Zobraziť galériu (8)
Sofia Richie sa môže pochváliť dokonalou figúrou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sofia Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu