Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Speváčky v sexi kostýmoch: XXL kolegyňa nezaostávala - Uff!

Lizzo Zobraziť galériu (12)
Lizzo (Zdroj: SITA)

AUSTIN - Nemá problém! V rámci podujatia Austin City Limits Music Festival sa predstavilo viacero interpretov. Na pódiu sa objavili aj speváčky, ktoré si dali záležať tiež na tom, aby návštevníkom poskytli i príjemný vizuálny zážitok. Kyprá umelkyňa Lizzo (31) kašle na to, že jej krivky nie sú ideálne. Podobne, ako jej štíhle kolegyne, stavila na úsporný kostým. Čo na ňu hovoríte?

Uspieť v šoubiznise nie je vôbec jednoduché. Zvlášť v prípade jedincov, ktorých zovňajšok nespĺňa predstavy o ideáli krásy. V poslednom čase sa však situácia mení. K slovu sa dostávajú aj plus size modelky, v herectve nájdu svoje uplatnenie rôzne tipy ľudí a na hudobnej scéne sú tiež také hviezdy, ktoré fanúšikovia zbožňujú aj napriek ich výzorovým nedostatkom. 

31-ročná speváčka Lizzo nie je prototypom krásky. Svoj podiel na tom majú najmä kilá navyše. Tie však umelkyni nebránia v tom, aby nosila vyzývavé outfity, či kostýmy, ktoré viac odhaľujú, ako skrývajú. 

Jeden taký predviedla aj v rámci hudobného festivalu, ktorý sa konal v Austine. Lizzo prišla na pódium v oranžovom korzete a sieťovaných pančuškách. „Chcem, aby ste boli šťastní takí, akí ste,” prihovárala sa návštevníkom podujatia speváčka, ktorá svoje XXL telo predvádzala ozaj sebavedomo. 

 

Lizzo sa predviedla v takomto odvážnom kostýme.
Zobraziť galériu (12)
Lizzo sa predviedla v takomto odvážnom kostýme.  (Zdroj: SITA)

Lizzo bola oblečená podobne ako jej tanečnice.
Zobraziť galériu (12)
Lizzo bola oblečená podobne ako jej tanečnice.  (Zdroj: SITA)

Lizzo svoje kypré krivky sebavedomo pretŕča.
Zobraziť galériu (12)
Lizzo svoje kypré krivky sebavedomo pretŕča.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: LizzoAustin City Limits Music Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu