Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Ďalšia prominentná svadba: "Áno" si povedali hviezdy z populárneho seriálu

Kit Harington a Rose Leslie Zobraziť galériu (6)
Kit Harington a Rose Leslie (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)

LONDÝN - Anglický herec Kit Harington a jeho škótska kolegyňa Rose Leslie sa dnes vzali na rodinnom zámku nevesty. Sobáš sa konal popoludní v Rayne Church, neďaleko 900-ročného zámku Wardhill na severovýchode Škótska. Medzi hosťami nechýbali hereckí kolegovia a kolegyne dvojice zo seriálu Hra o tróny (2011), Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner či Emilia Clarke. Po sobáši sa mladomanželia odviezli na recepciu, ktorá sa konala na spomínanom rodinnom zámku.

Otec nevesty Sebastian Leslie sa v sobotu vyjadril, že je zo svadby absolútne nadšený. „Je to pre nás veľmi krásny deň," povedal. Tridsaťjedenročný predstaviteľ Jona Snowa zo spomínaného seriálu a rovnako stará Leslie, ktorá sa v projekte predstavila ako bojovníčka a jeho milenka Ygritte, sa spolu po prvý raz ako pár objavili na verejnosti v roku 2016. Zoznámili sa v roku 2012.

Kit Harington a Rose
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)

Christopher Catesby ´Kit´ Harington je známy napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014).

Kit Harington a Rose
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)

Rose Leslie sa okrem Hier o tróny predstavila aj v seriáli Panstvo Downton (2010 - 2015), v ktorého prvej sezóne stvárnila Gwen Dawson. Zahrala si aj v snímkach Honeymoon (2014) či Posledný lovec čarodejníc (2015) a v súčasnosti účinkuje v dramatickej sérii Dobrý boj (2017).

 

Viac o téme: SvadbaKit HaringtonRose LeslieGame of Thrones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu