Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Táto hviezda nestarne: Bez mejkapu vyzerá... Ženy, puknete závisťou!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue (Zdroj: SITA)

KUBA - Takto vyzerá prirodzená krása! Kylie Minogue síce nedávno oslávila 50. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Austrálska speváčka v uplynulých dňoch zverejnila na instagrame zábery svojej nenalíčenej tváre a verejnosť sa nestačí čudovať.

Šminky nepotrebuje! Reč je o speváčke Kylie Minogue, ktorá je v boji s pribúdajúcimi rokmi stále úspešná. Hoci mnohé jej rovesníčky trápia vrásky, pigmentové škvrny, či iné nedokonalosti pleti, ona me bezchybnú tvár a stále pôsobí sviežo a dievčensky. 

Dôkazom sú aj fotografie, ktoré zverejnila na instagrame. Zábery vznikli na Kube, kde nakrúcala klip. „Nemali sme svetlá, tím, žiaden mejkap. Režisér ma musel trošku presviedčať, ale nakoniec sme to spravili,” okomentovala vznik vydarených fotiek speváčka, ktorá na nich pózuje nenalíčená a oblečená len v bielom tope a krátkych šortkách. 

Za zmienku stojí, že Kylie má nielen mladistvú tvár, ale je v skvelej kondícii aj čo sa figúry týka. Nečudo, že po nej pokukujú zajačikovia. Po nevydarenom vzťahu s o 20 rokov mladším hercom Jossuom Sassem sa je črtá nová láska s kreatívnym riaditeľom magazíu GQ vo Veľkej Británii Paulom Solomonsom. Ten je od speváčky mladší len o 10 rokov.  

FOTO nenalíčenej Kylie Minogue nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kylie Minogue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu