Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna Kylie Minogue oslávila 50-tku! Celkom nahá a v rozkroku... Wau!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (10)
Kylie Minogue (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Znie to neuveriteľne, ale Kylie Minogue oslávila 50. narodeniny. Austrálska speváčka pri tej príležitosti spomínala na jednotilvé etapy svojho života prostredníctvom archivnych fotografií, ktoré zverejnila na instagrame. Ako bonus pridala aj šteklivú momentku, na ktorej pozuje v Evinom rúchu.

Šoubiznis je plný krásnych žien, ktoré ani s pribúdajúcimi rokmi nestrácajú nič zo svojho šarmu. V týchto dňoch sa k päťdesiatničkam zaradila aj speváčka Kylie Minogue. Tá sa o svoje dokonalé telo a tváričku naozaj stará a odmenou jej je mladistvý vzhľad. 

Instagram rodáčky z Austrálie je plný narodeninových blahoželaní. A kým sa speváčka radovala z gratulácií, rozhodla sa potešiť aj svojich priaznivcov. Zverejnila totiž viacero momentiek z minulosti.

Kylie si však vyslúžila pozornosť aj aktuálnou fotkou, na ktorej pózuje celkom nahá a telo si kryje len luxusne vyzdobenou gitarou. „Tak a nová dekáda začína. Ako veľmi som vďačná za všetky príležitosti, čo mi život poskytol,” pripísala k nej atraktívna umelkyňa. 

Kylie Minogue potešila fanúšikov takouto odvážnou fotografiou.
Zobraziť galériu (10)
Kylie Minogue potešila fanúšikov takouto odvážnou fotografiou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kylie Minogue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu