Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávna speváčka chystá svadbu: Luxusnú oslavu však nečakajte!

Meghan Trainor Zobraziť galériu (5)
Meghan Trainor (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Americká speváčka Meghan Trainor plánuje mať nenáročnú svadbu, ktorú možno oslávi grilovačkou na dvore.

"Myslím, že budem neformálna. Myslím, že to urobím len u mňa na dvore. Mám úžasný dvor," vyjadrila sa 24-ročná umelkyňa pre reláciu Entertainment Tonight. S hercom Darylom Sabarom, s ktorým sa zasnúbila vlani v decembri, by ju podľa jej slov mohol zosobášiť aj jej manažér. "Môj manažér môže legálne sobášiť ľudí. Mohla by som nechať môjho najlepšieho kamoša, aby to urobil, a len by sme oddychovali a spravili si grilovačku," dodala.

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala eponymný album a o dva roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Všetky pritom vydala svojpomocne. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015), ktorú uviedla na trh pod značkou Epic.

Z nahrávky pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. V roku 2016 vydala ďalšiu štúdiovku Thank You a získala aj cenu Grammy pre najlepšieho nováčika. V súčasnosti pracuje na treťom štúdiovom albume, ktorý by chcela vydať počas leta.

Viac o téme: SvadbaGrilovačkaSpeváčka Meghan Trainor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu