Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise: Nevesta ako z rozprávky!

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise Zobraziť galériu (6)
Tajná svadba v slovenskom šoubiznise (Zdroj: pixabay.com)

BORINKA - V marci zásnuby, teraz svadba! Známy a mimoriadne úspešný DJ Milan Lieskovský (36) je už ženáčom. Vytúžené Áno si vypočul včera od svojej krásnej polovičky Veroniky. Nevesta bola ako z rozprávky!

Najznámejší slovenský DJ Milan Lieskovský vliezol včera do chomúta. Jeho vyvolenou sa stala Veronika, ktorú požiadal o ruku v marci tohto roka. Obrad prebehol po 15-tej hodine v Bašte Pajštún v Borinke.

DJ Milan Lieskovský sa len v marci pochválil, že požiadal priateľku Veroniku o ruku.
Zobraziť galériu (6)
DJ Milan Lieskovský sa len v marci pochválil, že požiadal priateľku Veroniku o ruku.  (Zdroj: Instagram)

To, že brunetka je ženou jeho života, vedel vraj hudobník už od prvého momentu. Ako prezradil pre Europu 2, nešlo o rozhodnutie zo dňa na deň a tento dôležitý životný okamih bol len spečatením ich obrovskej lásky. Nevesta vo svoj veľký deň zažiarila v prekrásnych svadobných šatách, v ktorých vyzerala doslova ako princezná z rozprávky.

O tom, že išlo o nezabudnuteľnú párty, sa snáď nedá ani pochybovať. Medzi hosťami sa totiž objavilo aj niekoľko známych DJ-ov. Novopečeným mladomanželom gratulujeme a želáme veľa šťastných spoločných okamihov!

Manželka Milana Lieskovského - Veronika bola prekrásna nevesta. Mala na sebe rozprávkové šaty s moderným čipkovaným zvrškom a hlavu jej zdobil dlhý jednoduchý závoj.
Zobraziť galériu (6)
Manželka Milana Lieskovského - Veronika bola prekrásna nevesta. Mala na sebe rozprávkové šaty s moderným čipkovaným zvrškom a hlavu jej zdobil dlhý jednoduchý závoj.  (Zdroj: Instagram)

Namiesto kytíc si dvojica od hostí poprosila výherné žreby.
Zobraziť galériu (6)
Namiesto kytíc si dvojica od hostí poprosila výherné žreby.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Milan Lieskovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu