Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žalostný pohľad na rozvádzajúcu sa hviezdu: Chúďa, vyzerá ozaj hrozne!

Geena Davis momentálne nemá dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (7)
Geena Davis momentálne nemá dôvod na úsmev. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Len v týchto dňoch vyšlo najavo, že herečke Geene Davis (62) stroskotalo už štvrté manželstvo. Žiadosť o rozvod podal jej muž, s ktorým má dcéru a dvoch synov. Niet pochýb, že vzťahové problémy známu krásku poriadne trápia. Keď ju pred pár dňami pred jej domom zvečnili paparazzi, vyzerala... Nuž, nebol to najpríjemnejší pohľad!

V láske má smolu! Geena Davis, známa napríklad z počinu Thelma a Louise, je očarujúca dáma. Vždy, keď sa objaví v spoločnosti, priam žiari a pôsobí mladistvo. Pri pohľade na aktuálne fotky, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom, však vyzerá ako iný človek.    

Paparazzi zvečnili známu herečku pred jej domom. Na sebe mala kúsky pripomínajúce pyžamo a bolo zrejmé, že nemá podprsenku. Nohy mala Geena bosé. Nenalíčená tvár pôsobila strhane a neumyté vlasy by určite uvítali návštevu kaderníka. 

Netreba sa čudovať, že sa Geena tak opustila. Reza Jarrahy je jej manželom od roku 2001, majú spolu 16-ročnú dcéru a o tri roky mladších synov - dvojičky. Dôvodom krachu manželstva majú byť neprekonateľné rozdiely. 

Geenu Davis ničí rozvod. Takto ju v týchto dňoch nafotili paparazzi.
Zobraziť galériu (7)
Geenu Davis ničí rozvod. Takto ju v týchto dňoch nafotili paparazzi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Geena Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu