Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Thelma a Louise po 25 rokoch: Pánečku, rovnaké šupy ako zamlada!

Susan Sarandon a Geena Davis ako Thelma a Louise pred 25 rokmi. Zobraziť galériu (10)
Susan Sarandon a Geena Davis ako Thelma a Louise pred 25 rokmi. (Zdroj: MGM)

LOS ANGELES - Zvodné aj na staré kolená! Dráma s názvom Thelma a Louise je lahôdkou pre mnohých filmových fajnšmekrov. Od jej nakrúcania ubehlo už zhruba 25 rokov a z hlavných predstaviteliek - Susan Sarandon (69) a Geeny Davis (60) sú babičky. Herečky si v spolupráci s magazínom Harper's Bazaar na slávny počin zaspomínanli a na krátku chvíľu sa vrátili v čase. Pozrite, aj dnes by úlohu krások na úteku zvládli!

Roky pribúdajú, šarm zostáva! To rozhodne platí v prípade herečky Susan Sarandon. Sympatická brunetka tento rok oslávi okrúhlu 70-tku, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Dôkazom sú napríklad jej najnovšie fotografie, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Harper's Bazaar.


Pozrite si tiež: Herecká diva vyrazila všetkým dych: Výstrih veľký, sexi nôžka, aj pred 70-tkou som kočka!


Susan pózovala pre známy časopis spoločne s kolegyňou Geenou Davis, s ktorou si pred 25 rokmi zahrala v legendárnom filme Thelma a Louise. Hollywoodske veteránky pózovali pred objektívom v pózach, ktoré sú súčasťou počinu. Pri pohľade na staré a nové zábery teda nie sú veľké rozdiely.

„V tom čase by sme si ani neboli pomysleli, že film Thelma a Louise bude mať až také ohlasy. Boli tu tiež reči o tom, že je v ňom veľa násilia. Pýtam sa, čo taká Smrtonosná zbraň, ktorá vyšla pár rokov pred tým?!” poznamenala v rozhovore Susan. Vo filme spoločne ss Geenou stvárnili dvojicu kamarátok, ktoré sú na úteku pred políciou. Počas cesty na výlet totiž v sebaobrane zastrelili istého muža.  

Susan Sarandon a Geena Davis si po 25 rokoch zaspomínali na účinkovanie vo filme Thelma a Louise.
Zobraziť galériu (10)
Susan Sarandon a Geena Davis si po 25 rokoch zaspomínali na účinkovanie vo filme Thelma a Louise.  (Zdroj: Harper's Bazaar/Jason Schmidt)

Thelma a Louise pred 25 rokmi.
Zobraziť galériu (10)
Thelma a Louise pred 25 rokmi.  (Zdroj: MGM)

Thelma a Louise dnes.
Zobraziť galériu (10)
Thelma a Louise dnes.  (Zdroj: Harper's Bazaar/Jason Schmidt)

Viac o téme: Susan SarandonGeena DavisThelma a Louise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu