Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na červenom koberci dokonalá, mimo neho... No čo, táto hviezda už má predsa 60!

Andie MacDowell je na červenom koberci vždy očarujúca. Zobraziť galériu (9)
Andie MacDowell je na červenom koberci vždy očarujúca. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Staroby sa nebojí! Herečka Andie MacDowell oslávi o pár dní 60. narodeniny. Z pribúdajúcich rokov si však ťažkú hlavu nerobí. Nečudo. Vždy, keď sa táto žena objaví v spoločnosti, ľuďom pri pohľade na ňu padne sánka. Iné to však je, keď ju počas bežného dňa nafotia paparazzi. Aha!

Nie je tajomstvom, že v šoubiznise sa preferuje dokonalosť. Mnohé hviezdy sa desia každej vrásky a na klinikách krásy a plastickej chirurgie sú ako doma. V nablýskanom svete celebrít sa však nájdu aj výnimky.

K nim rozhodne patrí herečka Andie MacDowell, známa napríklad z počinu 4 svadby a 1 pohreb. Tá starne prirodzene, čoho dôkazom sú aj vrásky na jej tvári. Herečku pred pár dňami v uliciach nafotili paparazzi, ktorí odhalili, že mimo červeného koberca a kamier je Andie žena ako mnohé iné.

Brunetka sa v rozhovoroch netají tým, že základom všetkého je cítiť sa vo svojej koži dobre. „Nespájam si krásu s vekom. Najdôležitejšie je udržiavať si zdravie a od toho sa odvíja to ostatné. Keď samú seba nebudete vnímať ako krásnu, tak taká ani nebudete,” vyjadrila sa v minulosti k tejto téme Andie.

Paparazzi FOTO Andie MacDowell nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Andie MacDowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu