Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Holé prsia na párty po Oscaroch: Ehm, tak toto je príliš!

Bleona Qereti Zobraziť galériu (27)
Bleona Qereti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mohla prísť rovno nahá! Ako to už býva zvykom, na párty po slávnostnom odovzdávaní Oscarov nebola núdza o provokatívne outfity. Známe krásky akoby sa prebiehali v tom, ktorá bude viac sexi. Rozhodne najodvážnejšia bola kreácia albánskej speváčky Bleony Qereti (38). Tá prítomným bez hanby ukazovala svoje prsia.

Ceremoniál slávnostného odovzdávania cien Academy Awards je ostro sledovaným podujatím. A to nielen kvôli oceneným hviezdam, ale tiež preto, že sa verejnosť zaujíma o to, v čom sa prominentné dámy predvedú na červenom koberci.

FOTO z červeného koberca nájdete TU. 

Nudné rozhodne neboli ani kreácie, v ktorých sa hviezdne krásky pretŕčali na párty magazínu Vanity Fair. Speváčka Rita Ora mala oblečené šaty s výstrihom po pupok, modelka Kendall Jenner a herečka Halle Berry vystavili na obdiv svoje dokonale tvarované nohy.  

Rozhodne najviac zo svojho tela ukázala speváčka Bleona. Rodáčka z Albánska si "obliekla" outfit, ktorý pozostával z nohavičiek s vysokým pásom a zdobených sieťovaných šiat. Je holé prsia si tak mohol obzrieť ktokoľvek. 

FOTO ostatných celebritných dám z párty po Oscaroch nájdete v GALÉRII>>

Bleona Qereti
Zobraziť galériu (27)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: OscaryBleona QeretiOscars90th Academy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu