Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Náhla smrť hereckej bohyne: Milióny fanúšikov v slzách, robia šialené veci!

Sridevi Zobraziť galériu (7)
Sridevi (Zdroj: SITA)

DUBAJ - Mali sa radovať, namiesto toho smútia! Reč je o príbuzných veľkej bollywoodskej hviezdy Sridevi, ktorí spoločne v Dubaji oslavovali svadbu jej synovca. Obľúbená herečka zomrela po páde do vane. Podľa medializovaných informácií v jej krvi našli stopy alkoholu. Nečakaná smrť 54-ročnej umelkyne výrazne zasiahla aj jej fanúšikov.

Ešte pred pár dňami sa bollywoodska hviezda Sridevi pýšila na instagrame fotkami v krásnych šatách a momentkami, na ktorých pózuje so svojou rodinou. Všetci spoločne v Dubaji oslavovali svadbu herečkinho synovca. Oslavy však boli poznačené veľkou tragédiou. Krásna herečka v sobotu večer naposledy vydýchla. 

Podľa prvotných medializovaných informácií bol príčnou úmrtia infarkt. Ako ale vyšlo neskôr najavo, Sridevi zahynula po nešťastnom páde do vane. 

V pondelok malo byť herečkino telo transportované z Dubaja do Bombaja, kde žila. Pred jej domom sa schádzali davy fanúšikov. Tí jej tam vytvorili akýsi oltár, pri ktorom zapaľovali sviečky a nosili tam množstvo kvetov.

Za zmienku stojí, že mnohí priaznivci bollywoodskej divy boli ochotní precestovať stovky kilometrov, len aby ju naposledy zazreli pred kremáciou a pohrebom. „Cestovala som sedem hodín. Bola pre mňa vždy veľkou inšpiráciou a videla som všetky jej filmy,” uviedla pre médiá 23-ročná dievčina. „Keď sme sa dozvedeli, že zomrela, plakali sme celá rodina. Budeme tu čakať, kým jej telo nepríde späť domov,” pridal sa ďalší z priaznivcov.  

Herečka Sridevi Kapoor bola považovaná za jednu z najväčších ikon indickej kinematografie. Pred kamerami stála prvýkrát ako štvorročná. Celkom účinkovala zhruba v 300 filmoch. Na prelome milénia sa vydala za producenta Boney Kapoora, s ktorým mala dve krásne dcéry.  

Viac o téme: Sridevi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu