Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická smrť! Zomrel známy český herec: Spáchal samovraždu?!

Tragická smrť známeho českého herca. Zobraziť galériu (4)
Tragická smrť známeho českého herca. (Zdroj: TV Nova, Česká televízia)

PRAHA - Do hereckého neba odišiel ďalší mladý človek! Nečakane zomrel známy český herec Jiří Laštovka (†39), ktorý si zahral v mnohých televíznych seriáloch. Mladý umelec odišiel z tohto sveta za zatiaľ neznámych okolností. Špekuluje sa, že spáchal samovraždu.

Herec Jiří Laštovka môže byť divákom známy zo seriálov televízie Nova. Zahral si v obľúbenej Ordinácii v ružovej záhrade či Polícia Modrava. O jeho nečakanom úmrtí včera informovalo pražské divadlo Minor, v ktorom pôsobil 14 rokov a stvárnil niekoľko nezabudnuteľných postáv.

"Dozvedeli sme sa smutnú správu, že nás opustil skvelý herec a kamarát Jiří Laštovka. Spomíname na neho," uviedol divadelný spolok na sociálnej sieti. Čo stojí za jeho náhlym odchodom zatiaľ zrejmé nie je, špekuluje sa však o samovražde. „Naposledy hral v Minore pred dvoma týždňami v inscenácii Hon na jednorožca. Niektorým kolegom prišiel smutný,“ prezradila pre tn.cz dramaturgička Petra Zichová.

Herec Jiří Laštovka, známy aj zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, zrejme odišiel z tohto sveta dobrovoľne.
Zobraziť galériu (4)
Herec Jiří Laštovka, známy aj zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, zrejme odišiel z tohto sveta dobrovoľne.  (Zdroj: TV Nova, Česká televízia)

Len 39-ročný umelec zanechal po sebe manželku a  dvoch malých synov, ktorí sa z tragédie stále nemôžu spamätať. Rodine aj jeho blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

 

 

Viac o téme: Jiří Laštovka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu