Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrť speváčky († 46) z The Cranberries šokovala svet: Z jej posledného odkazu mrazí!

Posledná fotografia Dolores O'Riordan. Zobraziť galériu (6)
Posledná fotografia Dolores O'Riordan. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Začiatkom týždňa šokovala verejnosť náhla smrť speváčky z kapely The Cranberries - Dolores O'Riordan. Telo 46-ročnej umelkyne bolo nájdené v hotelovej izbe. Príčiny úmrtia nie sú známe. Len pár dní pred tým zverejnila trojnásobná mamička na twitteri odkaz, ktorý dnes naberá úplne iný význam.

Dolores O'Riordan minulý rok priznala, že v priebehu svojej kariéry bojovala s mnohými problémami. Depresie, poruchy príjmu potravy, závislosť od alkoholu - s tým všetkým sa musela počas svojho života popasovať. V roku 2013 sa známa speváčka pokúsila o samovražu. O dva roky na to jej lekari diagnostikovali bipolárnu poruchu.   

„Sú možné dva konce. Môžete upadnúť do extrémnych depresií a celkom stratiť záujem o veci, ktoré milujete. A potom môže nastať stav, že nedokážete spať a trpíte paranojou,” uviedla v rozhovore pre metro.co.uk Dolores, ktorá pravidelne užívala lieky. 

V poslednom období trápili speváčku najmä ukrutné bolesti chrbtice, kvôli ktorým musela zrušiť viacero vystúpení. Hudbe sa však aj naďalej venovala. Začiatkom roka prišla do Londýna, kde pracovala na nahrávaní nových skladieb. 

Pred odchodom z domu poslala Dolores fanúšikom na twitteri odkaz, ktorý dnes nadobúda celkom iný rozmer. Na fotke pózuje s domácim miláčikom a lúči sa... V tej chvíli zrejme ani len netušila, že sa lúči už navždy. 

Telo slávnej speváčky bolo nájdené v hotelovej izbe. Príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Rodina a priatelia sú zdrvení. „Sme zničení smrťou našej drahej priateľky Dolores. Bola výnimočným talentom a bolo pre nás poctou byť súčasťou jej života od roku 1989. Svet stratil skutočnéo umelca,” vyznali sa na sociálnych sieťach členovia kapely The Cranberries. 

Pohreb bude v speváčkinom rodnom meste, čo pre médiá potvrdil tamojší farár. Dolores mala s exmanželom Donom Burtonom tri deti - syna Taylora (20), dcéry Molly (16) a Dakotu (12).

Dolores O'Riordan zrejme netušila, že sa týmto príspevkom lúči už navždy.
Zobraziť galériu (6)
Dolores O'Riordan zrejme netušila, že sa týmto príspevkom lúči už navždy.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: The CranberriesDolores O'Riordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu