Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hugh Grant multioteckom: Piate dieťa na ceste!

Hugh Grant Zobraziť galériu (5)
Hugh Grant (Zdroj: SITA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

LONDÝN - Anglický herec Hugh Grant bude päťnásobným otcom. Päťdesiatsedemročný rodák z Londýna čaká tretie spoločné dieťa so svojou priateľkou, švédskou televíznou producentkou Annou Eberstein.

Dvojicu odfotili v utorok na letisku v New Yorku, pričom 39-ročnej Eberstein možno vidieť rastúce tehotenské bruško, píše americký magazín People. Hercov zástupca zatiaľ tehotenstvo nekomentoval. V rozhovore pre švédske noviny Aftonbladet sa o ňom vyjadrila matka producentky Susanne Eberstein. "Som šťastná, že budem mať ďalšie vnúča. Malo by sa narodiť čoskoro," uviedla. Grant má s Eberstein päťročného syna Johna Munga a dvojročnú dcéru, ktorej meno ešte nie je verejne známe. Okrem toho má aj šesťročnú dcéru Tabithu a päťročného syna Felixa, ktorých mu porodila Tinglan Hong.

Hugh John Mungo Grant sa stal známym predovšetkým vďaka romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb (1994), za výkon v ktorej získal Zlatý glóbus a tiež cenu BAFTA. Už predtým si však zahral v takmer 30 filmoch a seriáloch, medzi ktorými bola napríklad dráma Horký mesiac (1992) Romana Polańského či film Súmrak dňa (1993). Po Štyroch svadbách nasledovali úlohy v snímkach ako napríklad Rozum a cit (1995), Dvaja v tom (1995), Smrtiaca liečba (1996), Notting Hill (1999), Modrooký Mickey (1999), Ako na vec (2002), Láska nebeská (2003), Hudba a text (2007), Atlas mrakov (2012), Krycie meno U.N.C.L.E. (2015), Božská Florence (2016) či Paddington 2 (2017).

Viac o téme: Hugh GrantAnna Eberstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu