Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z Rickyho Martina je ženatý muž: Áno povedal priateľovi... Má to však jeden háčik!

Ricky Martin Zobraziť galériu (5)
Ricky Martin (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Portorický spevák Ricky Martin a sýrsko-švédsky maliar Jwan Yosef sa zosobášili. Štyridsaťšesťročný interpret potvrdil radostnú správu v rozhovore s Willom Marfuggim z televíznej relácie E! News.

Dvojica zatiaľ nemala formálny obrad, všetky náležitosti si ale podľa speváka splnili. "Vymenili sme si sľuby, všetko sme odprisahali a podpísali sme všetky papiere, ktoré sme museli podpísať. Predmanželské zmluvy a podobne," povedal Martin s tým, že svoj zväzok plánujú náležite osláviť. "Typická trojdňová párty, večera, nácvik, párty a zotavovanie sa," vysvetlil a dodal, že zatiaľ nemajú ani presný čas ani miesto konania oslavy.

Rodák z mesta San Juan sa počas rozhovoru okrem iného vyjadril, že je nadšený, že svojho partnera môže nazývať manželom. "Je to úžasný pocit. Nemôžem ho predstaviť ako môjho snúbenca. Nemôžem. Je to môj manžel, je to môj muž," potešil sa spevák. Martin a 33-ročný umelec začali randiť na jar v roku 2016, v novembri toho istého roku sa zasnúbili. Dvojica spolu vychováva spevákove deti - deväťročné dvojčatá Mattea a Valentina.

Enrique "Ricky" Martín Morales začal kariéru už ako dvanásťročný, keď sa stal členom chlapčenskej skupiny Menudo. Jeho eponymná debutová sólovka vyšla v roku 1991 a postupne na ňu nadviazal aj ďalšími deviatimi štúdiovkami - Me Amarás (1993), A Medio Vivir (1995), Vuelve (1998), Ricky Martin (1999), Sound Loaded (2000), Almas del Silencio (2003), Life (2005), Música + Alma + Sexo (2011) a A Quien Quiera Escuchar (2015). Podarilo sa mu získať množstvo cien, medzi ktorými sú napríklad dve Grammy či tri Billboard Music Awards.

Viac o téme: Ricky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu