Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slintal by nielen Hugh Grant! Jeho láska hore bez a v tangáčoch

Martine McCutcheon a Hugh Grant stvárnili vo filme Láska nebeská zaľúbencov. Zobraziť galériu (7)
Martine McCutcheon a Hugh Grant stvárnili vo filme Láska nebeská zaľúbencov. (Zdroj: Universal pictures)

LONDÝN - Tak už aj ona! Provokatívne outfity a sexi fotky na instagrame sú v prípade mnohých hviezd hudobnej scény samozrejmosťou. Toho si je vedomá aj herečka Martine McCutcheon (41), známa napríklad z romantického filmu Láska nebeská. Atraktívna tmavovláska sa usiluje o spevácky comeback. Zrejme aj pri tej príležitosti zavesila na web dráždivú momentku, ktorá pošteklí fantáziu mnohých mužov.

Láska nebeská je počin, ktorý už zhruba štrnásť rokov teší všetky romantické duše. Jednu z postáv v ňom stvárnil obľúbený herec Hugh Grant. Ten sa ako brtiský premiér zamiluje do asistentky Natalie, ktorú si zahrala Martine McCutcheon. 

Atraktívna Londýnčanka je v rodnej krajine dobre známa aj ako speváčka. Od hudby si však na pár rokov dala pauzu. A v týchto dňoch sa usiluje o návrat. Vedomá si toho, že len spievať nestačí, stavila aj na svoje ženské zbrane. 

Prostredníctvom instagramu poslala do sveta momentku, ktorá ju zachytáva odetú len v tango nohavičkách. Martine leží na posteli a je dosť pravdepodobné, že ju takto zvečnil jej manžel Jack McManus, s ktorým ma dvojročného synčeka. Milé od neho, nie?!

Rajcovnú FOTO herečky a speváčky Martine McCutcheon nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Hugh GrantLáska nebeskáMartine McCutcheon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu