Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Charlieho anjel s vyžehlenou tvárou: No teda, táto na 72 vôbec nevyzerá!

Jaclyn Smith kedysi. Zobraziť galériu (5)
Jaclyn Smith kedysi. (Zdroj: Movie Stills)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Keď sa povie Charlieho anjeli, hádam každý si vybaví trojicu krásnych žien, ktorým nechýba sexepíl. Počin mal viacero spracovaní. V tom prvom mala svoje miesto aj herečka menom Jaclyn Smith. Tá ma dnes 72 rokov, čomu však pri pohľade na ňu verí asi málokto. Jej tvár bez jedinej vrásky bola búrlivo komentovaná aj v týchto dňoch, keď nestarnúca diva zverejnila na internete fotku pri vianočnom stromčeku.

Zastavila čas! Reč je o herečke menom Jaclyn Smith, ktorá sa najviac zviditeľnila účinkovaním v počine Charlieho anjeli. Spoločne s kolegyňami Farrah Fawcett a Kate Jackson tvorili trojicu, na ktorú sa na televíznych obrazovkách ozaj dobre pozeralo. 

A na Jaclyn je veru príjemný pohľad aj dnes, keď sa vekovo radí medzi sedemdesiatničky. Atraktívna herečka sa o svoj zovňajšok stará a odmenou jej je stále štíhla figúra. Brunetka však zaujme aj tvárou, na ktorej by ste márne hľadali vrásky. Je pravdepodobné, že Jaclyn za ňu vďačí nielen krémom a kozmetike. Isté však je, že výsledok je ohromujúci. 

Nečudo, že keď zverejnila na instagrame fotku pri vianočnom stromčeku, fanúšikovia ju zahrnuli komplimentami. „Wau, vyzeráš neskutočne,” znie jeden z nich. „Tak takto to chcem aj ja. Mať sedemdesiat a vôbec na to nevyzerať. To je sen každej ženy,” neskrývala svoje nadšenie fanúšička. Čo na herečkinu tvár hovoríte vy?

Aktuálnu FOTO herečky Jaclyn Smith nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jaclyn SmithCharlieho anjeli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu