Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vždy vyprsená a kontroverzná speváčka prekvapila: FOTO, aké ste u nej ešte nevideli!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (10)
Nicki Minaj (Zdroj: Instagram NM)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona?! Speváčka Nicki Minaj (34) je povestná výstredným imidžom a tým, že svoje siliónom napumpované telo pretŕča pri každej možnej príležitosti. Nečudo, že keď uzreli svetlo sveta fotografie, na ktorých je zahalená od hlavy po päty, zostali mnohí zaskočení...

Americkú raperku a speváčku Nicki Minaj netreba hádam nikomu predstavovať. Okrem hudobných úspechov sa zviditeľnila tiež tým, že nemá problém zavítať na červený koberec v latexovom úbore, či sadnúť si do prvého radu na módnej prehliadke s holým prsníkom.

Je preto príjemným prekvapením zistiť, že aj táto vulgárna prsaňa sa vie zmeniť na elegantnú dámu. Dokazuje to séria záberov, ktoré pre The New York Times Magazine nafotil známy fotograf Patrick Demarchelier. Nicki pózovala pred jeho objektívom bez výstrihu, vypadávajúcich pŕs a oblečená v slušivých kúskoch.  

Kontroverzná umelkyňa poskytla spomínanému časopisu aj rozhovor. „Som rada, že som musela prekonať mnohé prekážky, aby som sa dostala tam, kde dnes som. Potom viem, že si to zaslúžim,” prezradila Nicki. „Na začiatku toho bolo proti mne veľa. To, že som čiernej pleti, že som žena, že som ženská raperka. Bolo úplne jedno, ako veľmi som sa snažila,” dodala.   

Nezvyčajné FOTO kontroverznej Nicki Minaj nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu