Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak TOTO je už príliš: Celebrita v prvom rade... A s vyvaleným prsníkom!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (11)
Nicki Minaj (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Strhla na seba všetku pozornosť! Nicki Minaj (34) slovo hanblivosť nemá vo svojom slovníku. Patrí skôr k tým hviezdam ktoré sa rady pretŕčajú polonahé a v provokatívnych outfitoch. Kreácia, v ktorej sa raperka predviedla počas módnej šou dizajnéra Haidera Ackermanna v Paríži, k nim rozhodne patrí. Tmavovláska sa do prvého radu posadila nie s hlbokým výstrihom, ani v priesvitnom kúsku, ale rovno s vyvalením prsníkom. Už ste niečo také videli?!

Nicki Minaj sa momentálne nachádza vo Francúzsku, kde v rámci Paris Fashion Week vymetá jednu módnu šou za druhou. Najviac rozruchu sa jej podarilo narobiť na prehliadke Haidera Ackermanna. Po jej skončení totiž médiá po celom svete zaplavili fotky jej outftu, ktorým vyrazila mnohým dych.

Tmavovláska totiž zavítala do spoločnosti v saku, ktorého strih celkom odhľoval jej ľavý prsník. Nicki si bradavku prekryla kovovou nálepkou, a tak sa momentkami z akcie mohla pokojne pochváliť aj na instagrame. 

Asi si viete predstaviť, že mnohí fanúšikovia zostali šokovaní. Ako to už býva zvykom, ich reakcie boli rôzne. Kým skupinka chválila speváčku za jej odvahu, iní si nekládli servítku pred ústa a otvorene Nicki kritizovali za to, že to prehnala. Čo si o jej outfite myslíte vy?  

Nicki Minaj na seba strhla všetku pozornosť.
Zobraziť galériu (11)
Nicki Minaj na seba strhla všetku pozornosť.  (Zdroj: Instagram)

Nicki Minaj prišla na módnu šou v takomto outfite.
Zobraziť galériu (11)
Nicki Minaj prišla na módnu šou v takomto outfite.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu