Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásna speváčka v neforemných šatách: Nelly, veď si obrovská!

Nelly Furtado Zobraziť galériu (6)
Nelly Furtado (Zdroj: profimedia.sk)

MONTE CARLO - Úplne zlá voľba! Nie je tajomstvom, že speváčka Nelly Furtado (38) trpí v posledných rokoch nadváhou. Kilogramov navyše sa jej akosi nedarí zbaviť. Ale čo je horšie, nesprávne zvolenými módnym kreáciami si ešte opticky pridáva na objeme. Priam obrovsky vyzerala napríklad na štvrtkovom gala podujatí, ktoré usporiadal monacký princ Albert II.

Veľmi si nepomohla! Vo štvrtok večer sa vybrané hviezdy šoubiznisu zišli v Monaku na charitatívnej akcii, ktorej cieľom bola ochrana oceánov. Pred bulvárnymi fotografmi sa predviedli monacké knieža Albert II. s manželkou Charlene, spevák Robin Thicke s tehotnou priateľkou April Love Geary, herečka Olga Kurylenko, jej kolega Adrien Brody, či speváčka Nelly Furtado.  

Najviac zaujala práve posledná spomínaná. Nelly má krásnu tvár, ktorú zvýraznila dokonalým líčením. Účesom až tak veľmi neohúrila. Avšak za katastrofálne možno pokojne označiť šaty, ktoré si speváčka obliekla. Tie mali zrejme maskovať jej obliny, no efekt bol úplne opačný. Neveríte? Pozrite sa na FOTO v GALÉRII>>

Viac o téme: Nelly Furtado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu