Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nelly Furtado sa rozišla s manželom: Po 9 rokoch je koniec!

Nelly Furtado Zobraziť galériu (6)
Nelly Furtado

NEW YORK - Kanadská speváčka Nelly Furtado sa po ôsmich rokoch manželstva rozišla so zvukovým inžinierom Demaciom Castellonom. Prezradila to v relácii Loose Women britskej televízie ITV.

"Teraz som slobodná. Niekto musí aktualizovať moju stránku na Wikipedii. Nepomáha to môjmu randeniu," uviedla 38-ročná interpretka, ktorá sa s manželom rozišla vlani v lete. Ako uviedla, toto ťažké obdobie sa snažila prekonať vlastnými piesňami. "Minulý rok v lete som si prešla emočne náročným obdobím a napísala a spievala som si piesne, aby som sa cez to dostala. Spievala som si, keď som sa vydala na dlhé jazdy a vravela som si ‘Mám šťastie, že môžem písať piesne, pretože sa nimi môžem upokojiť',” prezradila.

Rodáčka z mesta Victoria v provincii Britská Kolumbia sa za Castellona vydala v roku 2008 počas súkromného obradu, o ktorom sa verejnosť dozvedela až o viac ako rok neskôr. Dvojica spolupracovala na speváčkiných albumoch Loose (2006) a Mi Plan (2009). Bývalí manželia nemajú žiadne spoločné deti. Hudobníčka však vychováva 13-ročnú dcéru Nevis, ktorú má s bývalým priateľom Jasperom Gahuniom. 

Nelly Furtado sa preslávila debutovým albumom Whoa, Nelly! (2000). Singel I'm Like a Bird, ktorý z neho pochádza, jej vyniesol cenu Grammy. Nasledovali štúdiovky Folklore (2003), spomínané Loose a Mi Plan, za ktorý získala Latin Grammy. V roku 2012 vydala piatu štúdiovku The Spirit Indestructible. Jej najnovší album The Ride sa dostal na trh 31. marca. 

Viac o téme: Nelly Furtado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu