Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Preboha, môže takto vyzerať?! Pohľad na Claudiu Schiffer vás šokuje

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (9)
Claudia Schiffer (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Akoby zastavila čas! Nemku Claudiu Schiffer netreba asi nikomu predstavovať. Okrem skvelej modelingovej kariéry príde pri jej mene mnohým na um aj vzťah so svetoznámym kúzelníkom Davidom Copperfieldom, od ktorého akoby sa naučila brutálne kúzla. Šarmantná blondínka totiž na prahu 50-tky vyzerá rovnako dobre ako v minulosti. Veď, pozrite!

Claudia Schiffer patrí medzi najväčšie modelingové ikony 90. rokov. Podobne, ako jej kolegyne Cindy Crawford, či Naomi Campbell vyzerá aj s pribúdajúcimi rokmi fantasticky. Do spoločnosti však až tak často nechodí. Nečudo, že keď blondínka počas uplynulého týždňa zavítala na párty v Londýne, mnohých príjemne prekvapila.  

Trojnásobná mamička stavila na pomerne jednoduchý, nie vyzývavý, outfit. Ten v súlade s jej tváričkou tvoril príjemnú kombináciu. Mimochodom, Claudia oslávi v auguste 47. narodeniny, no pri pohľade na ňu si mnohí povedia, že zastavila čas. Stále je rovnako štíhla, na jej tvári veľa vrások nenájdete a pôsobí to tak, akoby rokmi menila len odtieň vlasov. 

Aktuálnu FOTO krásnej Claudie Schiffer nájdete v GALÉRII>>

Claudia Schiffer patrí medzi topmodelky 90. rokov.
Zobraziť galériu (9)
Claudia Schiffer patrí medzi topmodelky 90. rokov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu