Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodsky fešák má brutálne TELO: Ženy, odpadnete!

Ryan Reynolds Zobraziť galériu (7)
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA)

VANCOUVER - Toto skrýva pod šatami! Ryan Reynolds (40) právom patrí medzi najsexi hercov súčasnosti. Ak by o tom náhodou niekto pochyboval, aktuálna fotka jeho svalnatého tela je tomu dostatočným dôkazom. Na instagrame ju zverejnil fešákov osobý tréner a nadšené sú nielen ženy. Uznanlivé komentáre totiž neváhali pridať i viacerí muži.

Meno herca Ryana Reynoldsa je spájané s viacerými krásnymi ženami. V minulosti mal vážny vzťah so speváčkou Alanis Morissette, tri roky bol ženatý so sexi kolegyňou Scarlett Johansson a nemenej sexepílu má jeho súčasná manželka Blake Lively, ktorá mu porodila dve dcérky.

Rodák z Kanady je však aktívny nielen čo sa milostných záležitostí týka. Na konte má účinkovanie v mnohých vydarených, i menej úspešných filmoch. Do prvej skupiny možno rozhodne zaradiť počin s názvom Deadpool

V týchto dňoch sa nakrúca jeho pokračovanie a sympatický herec je v skvelej kondícii. "Bonzol" to na neho jeho osobný tréner Don Saladino, ktorý na instagrame zverejnil Ryanovu foto svalnatého telo. 

FOTO brutálneho tela herca Ryana Reynoldsa nájdete v GALÉRII>>

Ryan Reynolds zdobí aktuálne vydanie magazínu Men´s Health.
Zobraziť galériu (7)
Ryan Reynolds zdobí aktuálne vydanie magazínu Men´s Health.  (Zdroj: Men´s Health)

Viac o téme: Ryan ReynoldsDeadpool
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu