Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi väzeň sveta vymenil ženu za prachatú milenku: Hajzel!

Jeremy Meeks si užíva s prachatou milenkou. Zobraziť galériu (12)
Jeremy Meeks si užíva s prachatou milenkou. (Zdroj: profimedia.sk)

BODRUM - Poriadne mu nadávajú! Jeremy Meeks (33) bol donedávna bežným kriminálnikom. Počas pobytu za mrežami však jeho fotka vyvolala hotovú senzáciu a momentálne sa živí ako model. Ženatý fešáčik a trojnásobný otec si získal mnohých fanúšikov. Dnes je ale všetko inak. Jeho profil na instagrame je plný nenávistných komentárov, kritiky a vulgarizmov. Dôvod? Nevera!

Ešte pred pár mesiacmi sme na topkách písali o tom, že najsexi väzeň sveta Jeremy Meeks sa rád chváli nielen modelingovými úspechmi, ale aj sympatickou manželkou Melissou a troma vydarenými ratolesťami. V týchto dňoch je ale idylke koniec. 

Paparazzi nafotili Jeremyho v spoločnosti inej ženy. Ako informujú zahraničné médiá, ide o 26-ročnú Chloe Green - dcéru vlastnika módneho impéria sira Philipa Greena, ktorého majetok sa odhaduje na 3,8 miliardy libier. Dvojica si užíva na luxusnej jachte, kde sa nebránia vášnivým bozkom a intímnostiam. 

Meeks, ktorý bol od fanúšikov zvyknutý na komplimenty, tak dnes čelí kritike a mnohým nadávkam. „Si obyčajný hajzel! Opustiť krásnu ženu a deti kvôli peniazom je úbohe. Ale pamätaj - všetko sa ti raz vráti!” znie jedna z mnohých nenávistných reakcií.  

Naopak, instagramový profil jeho manželky je plný povzbudivých slov. Melissa sa k nevere príliš nevyjadruje. „Najhlavnejšie je, prekonať túto skúšku, ktorú so sebou nesie sláva,” vyjadrila sa kocom mája blondínka. Ktovie, či už vtedy niečo tušila...

Viac o téme: Jeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu