Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Božská Claudia Schiffer bez šiat: Takto vyzerá jej telo pred 50-tkou!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer (Zdroj: SITA)

TALIANSKO - Stále rovnako očarujúca! Claudia Schiffer patrí medzi ikony svetového modelingu. A hoci má na krku pomaličky 50-tku, stále ju možno smelo označiť za božskú. Vo svojich 47 rokoch sa totiž pýši peknou tváričkou s minimom vrások a jej figúra je aj dnes hodná obdivu. Dôkazom sú paparazzi fotky z dovolenky, ktoré zachytávajú krásnu blondínku v plavkách.

Aj ona zastavila čas! Mnohé prominentné dámy sa o svoj zovňajšok príkladne starajú a udržiavajú sa v skvelej kondícii. Človeku sa potom pri pohľade na ne až nechce veriť, koľko majú rokov. K nim rozhodne patrí aj niekdajšia topmodelka Claudia Schiffer. 

Rodáčka z Nemecka oslávila v týchto dňoch 47. narodeniny, no dokonalým vzhľadom hravo strčí do vrecka aj mladšie dámy. Nezanedbáva ani svoju figúru a po troch deťoch sa stále môze pochváliť štíhlymi krivkami. 

Tie predviedla v plnej párade počas dovoelnky, ktorú trávi s najbližšími na jachte v Taliansku. Paparazzi nafotili slávnu blondínku v dvojdielnych plavkách. Pohľad na ňu je veru príjemný nielen spredu, ale aj zozadu.    

FOTO krásnej Claudie Schiffer nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu