Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvádzajúca sa kráska v uliciach: Vyzerá... Brutálne!

Jennifer Garner a Bena Afflecka už zrejme v spoločnosti spolu neuvidíme. Zobraziť galériu (5)
Jennifer Garner a Bena Afflecka už zrejme v spoločnosti spolu neuvidíme. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Úsmev od ucha k uchu a skvelá nálada! Hoci Jennifer Garner (45) prežíva v súkromí neľahké obdobie, pri pohľade na ňu to nie je vôbec badať. Spoločne s manželom Benom Affleckom (44) zhruba pred mesiacom vyhlásili, že aj napriek snahám, sa im nepodarilo ich vzťah zachrániť. Rozvod sa vo väčšine prípadov zvykne na zovňajšku aktérov podpísať. Keď však uvidíte, ako brunetka momentálne vyzerá...

Žiari! Jennifer Garner a Ben Affleck rozhodne patrili medzi najsympatickejšie páry Hollywoodu. Keď v roku 2015 ohlásili svetu, že sa rozchádzajú, mnohých šokovali. Dvojica má spolu tri ratolesti. Aj kvôli nim sa snažili svoj vzťah zachrániť. Márne... Pred mesiacom podali žiadosť o rozvod.    

Nie je tajomstvom, že brunetka niesla krach manželstva veľmi ťažko. Paparazzi ju dokonca nafotili, ako počas jednej z hádok plače. Všetko ale nasvedčuje tomu, že rozchod ju už pomaličky prebolel. Keď sa v týchto dňoch ukázala v uliciach New Yorku, rozhodne nevyzerala ako žena, ktorú by niečo trápilo.  

Vyfintená Jennifer si vykračovala na nakrúcanie relácie The Late Show With Stephen Colbert, ktorej sa zúčastnila ako hosť. S fanúšikmi sa ochotne zdravila a fotila. Zároveň rozdávala úsmevy na všetky strany a v čiernych šatách vyzerala očarujúco. 

Jennifer Garner sa objavila v newyorkských uliciach a vyzerala skvele.
Zobraziť galériu (5)
Jennifer Garner sa objavila v newyorkských uliciach a vyzerala skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu