Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozný pohľad na ožratého Bena Afflecka: Milenka sa raduje z popularity a jeho žena... Pozrite!

Jennifer Garner odviezla Bena Afflecka na protialkoholické liečenie. Zobraziť galériu (5)
Jennifer Garner odviezla Bena Afflecka na protialkoholické liečenie. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Znovu podľahol svojim démonom! V pondelok sme vás na topkách informovali, že Ben Affleck (46) má novú milenku. Je ňou 22-ročná glamour modelka Shauna Sexton, z ktorej sa razom stala hviezda. O hercovi sa dnes v médiách hovorí opäť. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Slávny umelec totiž skončil na protialkoholickom liečení. Tam ho odviedla jeho ešte stále zákonitá manželka Jennifer Garner (46).

Zdalo sa, že Ben Affleck má svoju alkoholovú závislosť pod kontrolou. „Ukončil som svoju liečbu od závislosti na alkohole. Niečo, s čím som bojoval v minulosti a budem sa snažiť bojovať aj ďalej. Chcem žiť svoj život naplno a byť tým najlepším otcom. Chcem, aby moje deti vedeli, že nie je hanba vyhľadať pomoc, keď je to potrebné. A aby mali silu podať pomocnú ruku niekomu, kto ju bude potrebovať,” uviedol nedávno slávny herec. 

Ben vyzdvihol najmä svoju ešte stále zákonitú manželku Jennifer, ktorá mu bola vždy veľkou oporou. A matka jeho troch detí nesklamala ani v týchto dňoch, keď bolo Afflecka znovu potrebné odviesť na liečenie. Hviezda filmov Pearl Harbor, Daredevil, Batman, či Gone Girl totiž znovu podľahla alkoholu.

Paparazzi sa okolo Afflecka v poslednom čase dosť motali. Dôvodom bol milostný románik so sexicou menom Shauna Sexton. V stredu sa im však podaril úlovok v podobe záberov opitého Bena, ktorý sedel na zadnom sedadle auta svojej ženy. „Bol veľmi spotený, niečo bľabotal, ale nikto mu nerozumel,” uviedol jeden z bulvárnych fotografov. Tých Jennifer Garner prosila o to, aby mali rešpekt a dopriali im súkromie. 

Hercovu aktuálnu milenku Shaunu po Benovom boku nebolo vidieť. V médiách sa ale objavili jej fotky, ako relaxuje na pláži. Či vznikli pred tým alebo po tom, ako skončil herec na odvykačke, nevedno. Isté však je, že počet followerov na instagrame sa jej zvyšuje každým dňom. A niet pochýb, že slávychtivá modelka má z toho radosť...

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu