Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny herec vyvetral milenku: Toto má byť promi pár?!

Ben Affleck a Lindsay Shookus Zobraziť galériu (8)
Ben Affleck a Lindsay Shookus (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Príliš neohúrili! V júli tohto roka sa v médiách objavili informácie, že Ben Affleck (45) má novú milenku. Je ňou 37-ročná producentka Lindsay Shookus. Zaľúbenci si pred pár dňami vyšli na rande do reštaurácie, kde na nich natrafili paparazzi. Zázrak, že ich spoznali. Známy herec a blondínka by sa totiž pokojne stratili v dave.

Hlavne pohodlne! Tým sa pri výbere outfitu riadili Ben Affleck a jeho partnerka Lindsay Shookus, keď si po Vianociach vybehli na večeru. Podľa medializovaných informácií trávil známy herec najkrajšie sviatky roka so svojou rodinou - herečkou Jennifer Garner, s ktorou sa rozvádzajú, a ich tromi deťmi.

Hoci sa dvojica usilovala krachujúce manželstvo zachrániť, dnes je zrejmé, že sa rozhodli hľadať šťastie po boku iných partnerov. Ben je s Lindsay očividne spokojný. Pravdepodobne mu vyhovuje i to, že blondínka sa príliš neportrebuje pretŕčať. Pred prehnanou pozornosťou preferuje skôr anonymitu.

Človek by pri pohľade na Bena a Lindsay občas ani nepovedal, že hľadí na prominentný pár. Dôkazom sú paparazzi zábery zo spomínanej večere. No úprimne, povedali by ste, že ide o hviezdy?      

Ben Affleck vzal milenku Lindsay Shookus na večeru. Na vzhľade si príliš nedali záležať.
Zobraziť galériu (8)
Ben Affleck vzal milenku Lindsay Shookus na večeru. Na vzhľade si príliš nedali záležať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ben AffleckLindsay Shookus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu