Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Adele oslávila narodeniny: V 29 rokoch vyzerá ako stará žena!

Adele Zobraziť galériu (7)
Adele (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nesklamala! Speváčka Adele si síce svoje súkromie stráži, no s fanúšikmi nemá problém podeliť sa napríklad o momentky, na ktorých je neupravená. Na priaznivcov myslí aj v deň svojich narodenín. Pravidelne si pre nich pripraví nejaké prekvapenie. Inak tomu nebolo ani teraz. Známa plavovláska sa im predviedla v takom svetle, ako ju doposiaľ nemali možnosť vidieť.

Speváčka Adele si nikdy nepotrpela na svoj imidž. Megaúspech dosiahla aj napriek tomu, že jej postava nie je vôbec ideálna. Tiež nemá problém ukázať sa v uliciach doobliekaná, strapatá a nenalíčená. 

O britskej speváčke je známe, že má zmysel pre humor. Zvykne to potvrdiť aj vždy v deň svojich narodenín. Pred dvoma rokmi žúrovala prezlečená za Georgea Michaela, teraz bola kreatívna opäť.

Fanúšikom ďakovala za narodeninové blahoželania sériou fotiek, na ktorých je "nastajlovaná" ako staršia pani. Oblečená v ružovom svetri, s dioptrickými okuliarmi na očiach a účesom, ktorý je asi zbytočné komentovať, vyzerá Adele naozaj komicky. Čo poviete?

 

Speváčka Adele potešila fanúšikov pohľadom na svoje staršie ja.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adele potešila fanúšikov pohľadom na svoje staršie ja.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu