Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOTO v šoubiznise dokázal len málokto! Z tučnej a škaredej ženy je dnes TOP hviezda

Adele Zobraziť galériu (7)
Adele (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Bola tučná a škaredá, dnes je úspešná a prachatá! Reč je o britskej speváčke známej ako Adele. Tej sa podarilo dosiahnuť obrovský celosvetový úspech i napriek tomu, že nie je prototypom krásky. Treba ale uznať, že s pribúdajúcimi rokmi opeknela. Veď posúďte sami!

Obrovský taletnt! Ten dostala do vienka speváčka Adele, celým menom Adele Laurie Blue Adkins, ktorá sa narodila 5. mája 1988 v Londýne. Otec ju opustil, keď mala dva roky a 20-ročná mama na ňu zostala sama. Spev jej učaroval, keď mala štyri roky. Aj neskôr, keď začala chodiť do školy, tak mu venovala všetok svoj voľný čas.

Adele vyštudovala BRIT School for Performing Arts and Technology a keď jej kamarát zverejnil na Myspace jej demo nahrávku, začala sa budovať jej kariéra. 

Adele nepatrila medzi krásavice.
Zobraziť galériu (7)
Adele nepatrila medzi krásavice.  (Zdroj: profimedia.sk)

Talentovaná speváčka o svoj zovňajšok príliš nedbala. Strapaté vlasy, problémová pleť, kilá navyše a nelichotivé outfity boli súčasťou jej imidžu. Aj napriek tomu sa však mladej Angličanke podarilo zaujať a dosiahnuť obrovský úspech. Adele má na konte tri albumy a množstvo ocenení. Sošku Oscara, cenu Brit Awards, Zlatý glóbus a 15 cien Grammy. Keď mala 23 rokov, označili ju za najvplyvnejšiu postavu britského šoubiznisu. 

Speváčka Adele o svoj zovňajšok príliš nedbala.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adele o svoj zovňajšok príliš nedbala.  (Zdroj: profimedia.sk)

A hoci sa mladej, dnes len 30-ročnej speváčke, podarilo to, čo málokomu, často býva kritizovaná za svoju hmotnosť. Pomerne šokujúce boli vyjadrenia Karla Lagerfelda a Joana Riversa. Pre nich i ostatných kritikov má však Adele jasný odkaz. „Vždy som dávala prednosť pohodliu pred módou. Chudučké dievčatá nepovažujem za atraktívne. Buďte hlavne šťastní a zdraví. Ja som nikdy nemala problém s tým, ako vyzerám. Radšej idem s priateľmi na obed, ako by som mala byť v posilňovni,” uviedla v jednom z rozhovorov. 

Adele
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Keď však Adele vezmú do parády stylisti, kaderník a vizážista, dokážu z nej vykúzliť krásnu dámu. Navyše, Adele je od roku 2011 šťastne zamilovaná a so Simonom Koneckim majú synčeka, ktorému dali meno Angelo. 

Speváčka Adele je dôkazom, že v šoubiznise sa dá uspieť aj s kilami navyše.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adele je dôkazom, že v šoubiznise sa dá uspieť aj s kilami navyše.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu