Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Demi Moore má na krku riadny problém: Kamarát (†21) sa utopil na jej párty, rodičia sa mstia

Demi Moore
Demi Moore (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká herečka Demi Moore čelí žalobe v prípade úmrtia 21-ročného Edenilsona Stevena Vallea, ktorý sa v roku 2015 počas večierka utopil v bazéne pri jej dome v Los Angeles. Päťdesiatštyriročnú rodáčku z mesta v Roswell v Novom Mexiku žalujú rodičia zosnulého.

Tí ju podľa informácií portálu TMZ v ostatných dňoch pridali ako jednu z obžalovaných do žaloby, ktorú podali ešte vo februári. Moore a skôr žalovaná spoločnosť Tree House Trust vlastniaca danú nehnuteľnosť, herečkin asistent a ďalšia nemenovaná osoba, s ktorou organizoval spomínaný večierok, čelia obvineniu z usmrtenia.

Ako informuje TMZ, Jorge a Maria Valleovci vo svojej žalobe uvádzajú, že Moore nemala v bazéne žiadne značenie hĺbky či varovanie pred možnými bezpečnostnými rizikami. Na jeho koncoch vraj boli tiež rozložené kamene, ktoré predstavovali nebezpečenstvo zakopnutia. Okrem toho rodičia zosnulého tvrdia, že voda v bazéne mala 38 stupňov Celzia, čo spôsobuje zhoršenú funkciu mozgu.

Spomínaný Valle sa utopil v herečkinom bazéne v júli 2015. K incidentu došlo počas párty, ktorú organizoval jej asistent, keď Moore odcestovala mimo USA. Muž údajne počas večierka zmizol na zhruba desať alebo 15 minút a následne našli jeho bezvládne telo plávať v bazéne. Ako uviedli policajné zdroje pre spomínaný portál, Valle nevedel plávať. Herečka sa v tom čase vyjadrila, že je v "absolútnom šoku" a úmrtie označila za "nepredstaviteľnú tragédiu".

Demi Moore si zahrala vo filmoch ako Duch (1990), ktorý jej v roku 1991 vyniesol nomináciu na Zlatý glóbus, ďalej Zopár správnych chlapov (1992), Neslušný návrh (1993), Škandalózne odhalenie (1994), Šarlátové písmeno (1995), Teraz a potom (1995), Striptíz (1996), G.I. Jane (1997), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), Atentát v Ambassadore (2006), Krádež diamantov (2007), Mr. Brooks (2007), Margin Call (2011) či LOL (2012). Druhú nomináciu na Zlatý glóbus si na konto pripísala v roku 1997 vďaka jednej z hlavných úloh v televíznom filme Keby steny mohli hovoriť (1996), ktorý jej ako jednej z producentiek a producentov vyniesol aj nomináciu na Primetime Emmy v kategórii Najlepší televízny film.

Viac o téme: Demi MooreEdenilson Steven Valle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu