Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Geissenku vysmiali fanúšikovia: Vytlačené prsia, spotené pazuchy!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss (Zdroj: Facebook)

DUBAJ - Nešetria ju! Hoci Carmen Geiss (51) žije o dosť inak, než väčšina ľudí, v podstate aj ona je len človek. Dôkazom je záber, ktorý nedávno zverejnila na facebooku. Blondínka sa na fotke krásne usmievala, no fanúšikom neušiel detail v podobe škvŕn od potu pod jej pazuchou. Pomerne diskutovná bola tiež fotka, kde známa pracháčka zaujala "nadupaným" výstrihom.

Svojská rodina Geissenovcov trávila uplynulé dni v slnečnom Dubaji. Ako Carmen na facebooku prezradila, ich dcéra Shania tam pre D-Journal pózovala ako ozajstná modelka.

Dievčatko sa rozhodlo kráčať v maminých šľapajách. Carmen sa totiž v mladosti živila ako modelka a s objektívmi fotoaparátov si dodnes rozumie. Nie všetky jej fotky sa však u fanúšikov stretli s nadšením. „Preboha, Carmen, tie prsia to vyzerá hrozne neprirodzene,” komentovali záber, na ktorom pracháčka pózuje v šatách s hlbokým výstrihom. 

Nelichotivé reakcie sa objavili aj pod fotkou, kde sa Geissenka síce pekne usmieva, no pod pazuchou jej "svieti" fľak od potu. „Zlatíčko a tebe o retuši nikto nič nepovedal? Takéto úpravy by sme ti určite odpustili,” zhodli sa priaznivci svojskej blondínky. Nám je však sympatické, že sa Geissenka nebojí ukázať, že aj ona je len človek.   

Carmen Geiss sa nikdy netaijila tým, že má silikóny. Na tejto fotke sú jej XXL vnady neprehliadnuteľné.
Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss sa nikdy netaijila tým, že má silikóny. Na tejto fotke sú jej XXL vnady neprehliadnuteľné.  (Zdroj: Facebook)

Aj Carmen Geiss je len človek. Fanúšikom pri pohľade na túto fotku neušli fľaky pod pazuchou.
Zobraziť galériu (7)
Aj Carmen Geiss je len človek. Fanúšikom pri pohľade na túto fotku neušli fľaky pod pazuchou.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu