Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Išiel prsník na vandrovku! Milenka hviezd ho ukázala "omylom"

Jasmine Waltz Zobraziť galériu (7)
Jasmine Waltz (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aká náhoda... Niekdajšia modelka a béčková herečka Jasmine Waltz (34) sa preslávila najmä milostnými aférami so slávnymi mužmi. Pohľadom na jej krivky sa ale pokojne môžu pokochať aj bežní smrteľníci. Jej profily na sociálnych sieťach sú totiž plné provokatívnych fotiek. Sexica však svoje holé prsia bez problémov prevetrá aj na ulici.

Jasmine Waltz má na konte účinkovanie v zopár filmoch a seriáloch. O dosť vyšší je počet prominentných postelí, ktorými táto cicuška prešla. Jej sexepílu podľahli napríklad herci Chris Pine, David Spade, či Simon Rex. Milencami z muzikantskej brandže jej boli Lee Ryan z kapely Blue a bubeník kapely 30 Seconds to Mars - Shannon Leto. Brunetka má na konte aj románik s niektorými televíznymi hviezdami. Spomenúť možno ešte aj aféru s Davidom Arguette, kvôli ktorej sa s ním manželka Courteney Cox rozviedla. 

Všetko nasvedčuje tomu, že Jasmine naháňa ďalšie úlovky pri každej možnej príležitosti. Napríklad aj cestou z večere, keď na ňu natrafili paprazzi. Brunetka im ochotne pózovala a dokonca ukázala viac, než čakali. Z rajcovného outfitu jej totiž "nechtiac" vypadol prsník. Chúďatko... 

Jasmine Waltz sa dokonca tvárila prekvapene, keď sa jej prsník vybral na vandrovku.
Zobraziť galériu (7)
Jasmine Waltz sa dokonca tvárila prekvapene, keď sa jej prsník vybral na vandrovku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jasmine Waltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu