Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hasselhoffova dcéra ako MEGA jahoda: Ej, to by bolo džemu!

Hayley Hasselhoff Zobraziť galériu (6)
Hayley Hasselhoff (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Určite ju nik neprehliadol! Hayley Hasselhoff (25) síce nemá ideálne miery, no to jej nebránilo v tom, aby sa stala plus size modelkou. Bez problémov pózuje v spodnej bielizni a oblieka si outfity, na ktoré by si mnohé ženy z jej váhovej kategórie netrúfli. Jeden taký predviedla dcéra hviezdneho Davida Hasselhoffa (65) aj na utorkovej párty.

Hayley Hasselhoff robí všetko pre to, aby sa aj kypré ženy mohli pekne obliekať. Svojím prístupom a prezentáciou tiež dodáva sebavedomie mnohým dámam bojujúcim s nadváhou. A tie ju na oplátku zásobujú slovami plnými pochvaly. 

Dcéra hviezdy z Pobrežnej hliadky zavítala v utorok večer do spoločnosti. Na červenom koberci sa predviedla v šatách rovnakej farby, no rozhodne nesplývala. Hayley totiž nešlo prehliadnuť. Za zmienku stojí napríklad výstrih šiat, či aj výrazné líčenie. 

Kyprá blondínka v rozhovoroch otvorene priznáva, že  slávne priezvisko má podiel na jej úspechu. „Dvere do šoubiznisu sa možno otvárajú rýchlejšie, ale človek musí tvrdo pracovať, veriť tomu, čo robí a byť maximálne pripravený,” uviedla Hayley. Čo poviete, má pravdu?!   

Hayley Hasselhoff sa nebojí farieb.
Zobraziť galériu (6)
Hayley Hasselhoff sa nebojí farieb.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: David HasselhoffHayley Hasselhoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu