Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

50-ročná Janet Jackson KONEČNE potvrdila tehotenstvo: Pozrite na to brucho!

Janet Jackson a jej manžel Wissam Al Mana Zobraziť galériu (7)
Janet Jackson a jej manžel Wissam Al Mana (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Už bolo načase! Hoci to znie priam neuveriteľne, speváčka Janet Jackson, ktorá v máji oslávi 51. narodeniny, nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. Radostnú novinku doposiaľ nekomentovala. V aktuálnom vydaní magazínu Pepole však umelkyňa konečne potvrdila, že sa v jej živote stal hotový zázrak. Tehotenstvo si užíva, čoho dôkazom sú aj priložené fotografie. Na nich vyzerá budúca mamička fantasticky.

Hrdo ho vystavila na obdiv! Janet Jackson v apríli tohto roka nečakane prerušila koncertnú šnúru. „Chcela som, aby ste sa to dozvedeli ako prví. Spolu s manželom plánujeme rodinu, takže budem musieť turné odložiť. Lekári mi nariadili odpočívať,” oznámila prostredníctvom twitteru speváčka. Tým vyvolala búrlivé diskusie o tom, či je ozaj tehotná. Predsa len, počať prvé dieťa v päťdesiatke, nie je celkom bežné.   

A vedomá si je toho aj samotná Janet. „Ďakujeme Bohu, že nás tak požehnal,” poznamenala v rozhovore pre magazín People sestra zosnulého Kráľa popu. Súčasťou aktuálneho vydania časopisu sú aj zábery, na ktorých budúca mamička pyšne pózuje s guľatým bruškom. Či sa v ňom skrýva chlapček, alebo dievčatko, zatiaľ nevedno.  

Otcom dieťaťa je 41-ročný podnikateľ katarského pôvodu Wissam Al Mana, za ktorého sa Janet v tajnosti vydala v roku 2012.  

Janet Jackson vyzerá s tehotenským bruškom fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Janet Jackson vyzerá s tehotenským bruškom fantasticky.  (Zdroj: instagram/People)

Viac o téme: Janet Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu