Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalá SuperStaristka prišla o život: FOTO tragickej zrážky!

Leah LaBelle a Rasual Butler zahynuli pri náraze do budovy. Zobraziť galériu (6)
Leah LaBelle a Rasual Butler zahynuli pri náraze do budovy. (Zdroj: cbs news)

LOS ANGELES - Nemali šancu prežiť! Kanaďanka Leah LaBelle (†31) sa v roku 2004 zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou American Idol, ktorú u nás poznáme skôr pod názvom SuperStar. Známa je tiež vďaka cover verziam, ktoré pravidelne zverejňovala na youtube. Fanúšikov už však novými náhravkami nepoteší. V noci zo stredy na štvrtok totiž zahynula pri tragickej autonehode. Auto smrti šoféroval jej manžel - basketbalista Rasual Butler (†38). Ten zrážku tiež neprežil.

Spevák Pharrell Williams, jeho kolegyňa JoJo , herečka Nia Long, či mnohí hráči basketbalu sú v slzách. Dôvodom je nečakaná smrť speváčky Leah LaBelle a jej manžela Rasuala Butlera. Dvojica zahynula po tom, čo s Range Roverom narazili do steny budovy neďaleko Studio City v Los Angeles.  

Podľa medializovaných informácií, polícia prezradila, že vodič dvojnásobne prekročil povolenú rýchlosť. Zábery zdemolovaného auta sa objavili vo viacerých médiách a na televíznych obrazovkách. 

„Tvoja duša bola taká, ako tvoj hlas - nádherná. Chvíle, ako tieto, nás nechvájú s mnohými otázkami. Nemusím sa však pýtať, ako veľmi si milovala Boha, svojho životného partnera a ani to, kde teraz ste. Spievaj sestra, spievaj,” lúčil sa prostredníctvom instagramu s mladou speváčkou Pharrell Williams. Za jej mužom nepochybne najviac smúti jeho dcéra Raven. 

Rasual Butler a Leah LaBelle tvorili sympatický pár.
Zobraziť galériu (6)
Rasual Butler a Leah LaBelle tvorili sympatický pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leah LaBelleRasual Butler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu