Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná herečka nemá v Cannes konkurencie: Zatiaľ bez bruška aj podprsenky!

Blake Lively sa predviedla v dvoch outfitoch, pod ktorými nemala podprsenku.  Zobraziť galériu (17)
Blake Lively sa predviedla v dvoch outfitoch, pod ktorými nemala podprsenku. (Zdroj: SITA)

CANNES - Herečka Blake Lively (28), známa napríklad zo seriálu Gossip Girl, mala vždy šarmu na rozdávanie. Inak tomu nie je ani teraz, keď nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Plavovláska sa momentálne nachádza v Cannes, kde sa koná 69. ročník Medzinárodného filmového festivalu. A hoci je podujatie plné atraktívnych žien, najviac spomedzi nich žiari práve táto kráska. Súhlasíte?

Medzinárodný filmový festival v Cannes patrí k top udalostiam svetového šoubiznisu. Každý rok sa ho účastnia mnohé hviezdy a prominentné dámy sa pri tej príležitosti predbiehajú v tom, ktorá na červenom koberci najviac zaujme.  

O Zlatú palmu sa uchádza celkovo 21 filmov, ktoré sú odbornej porote postupne predstavované. Medzi prvými sa uviedol počin s názvom Cafe Society, kde stvárňuje jednu z ústredných postáv herečka Blake Lively. Tá je momentálne v radostnom očakávaní a tehotenské hormóny s ňou robia divy.

Blonďavá kráska rozdáva úsmevy na všetky strany. Pohľady prítomných však viac smerujú na jej bruško, ktoré sa pomaličky guľatí. Stredobodom pozornosti je herečka tiež pre to, že sa pred fotografov postavila dvakrát a ani raz na sebe nemala podprsenku. 

Na premiére filmu Cafe Society sa Blake Lively predviedla v dráždivom červenom overale. Svedčalo jej to oveľa viac ako kolegyni Kirsten Stewart. Tá stavila na biely top a sukňu.
Zobraziť galériu (17)
Na premiére filmu Cafe Society sa Blake Lively predviedla v dráždivom červenom overale. Svedčalo jej to oveľa viac ako kolegyni Kirsten Stewart. Tá stavila na biely top a sukňu.  (Zdroj: SITA)

Na slávnostnom ceremoniáli žiarila Blake Lively v trblietavej róbe.
Zobraziť galériu (17)
Na slávnostnom ceremoniáli žiarila Blake Lively v trblietavej róbe.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: CannesBlake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu